De kustwacht waakt over de zee

Kustwacht

Vacature operator milieucontroles

Gezocht: collega voor de dienst Marien Milieu (locatie: Maritiem Informatie Knooppunt (MIK) Zeebrugge) bij FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu

 

Word jij binnenkort operator voor milieucontroles op zee in het kloppend hart van het Maritiem Informatie Kruispunt (MIK) in Zeebrugge? Het MIK zorgt voor de maritieme beveiliging en controleert of de wetgeving op zee wordt nageleefd. Het MIK vormt samen met het Maritiem Reddings- en Coördinatiecentrum (MRCC) de kustwachtcentrale. De kustwachtcentrale waakt samen met de vaartuigen, helikopters en het toezichtvliegtuig van de kustwachtpartners over de Noordzee.

Word jij de ogen en oren voor de controle van de naleving van de milieureglementering in onze zeegebieden? Je neemt daarbij geregeld deel aan controleoperaties op zee.

Onderstaande wervingsprocedure zal gebruikt worden om deze boeiende functie van Inspecteur Milieuhandhaving bij Marien Milieu - Zeebrugge in te vullen. De dienst Marien Milieu biedt een gevarieerde en boeiende job vol uitdaging met voldoende actie op het terrein. Als inspecteur zal je toezicht houden op milieuhinder en milieuhandhaving en bied je ondersteuning aan onze partners (Scheepvaartpolitie, Douane, Defensie en FOD Mobiliteit).

Solliciteren kan nog tot 15/3!

Inspecteur Leefmilieu Oost- & West-Vlaanderen (m/v/x) - FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu - Selor, selectiebureau van de overheid

#oneocean #onehealth